Μας Ρωτάτε Συχνά

Μέσα από την εμπειρία μας και την συνεχή επικοινωνία μας μαζί σας, έχουμε μαζέψει κάποιες από τις συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε από σας. Αν έχετε κάποια ερώτηση που δεν περιλαμβάνεται στην παρακάτω λίστα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε με χαρά.

Δεν χρεώνουμε κάποιο επιπρόσθετο ποσό για την εξυπηρέτηση σας σε κάποιο έκτακτο περιστατικό. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, θα σας εξυπηρετήσουμε και θα χρεωθείτε το ποσό που αναλογεί στις ώρες που χρειάστηκαν και στο είδος της εργασίας που έχουμε αναλάβει για το περιστατικό.

Η βάση της AC Airtech είναι στη Λευκωσία. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε όλη την επαρχία της Λευκωσίας (στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας) και στις περιοχές της επαρχίας Λάρνακας κατόπιν ραντεβού. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις προγραμματίζονται εργασίες και στη Λεμεσό.

Η AC Airtech έχει στο εργατικό δυναμικό της επαγγελματίες υδραυλικούς και ψυκτικούς με όλες τις απαραίτητες και αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.  Μεταξύ άλλων έχουμε Πιστοποιήσεις Καταλληλότητας Προσωπικού Κατηγορίας Ι, σχετικά με τον Σταθερό Εξοπλισμό Ψύξης, Κλιματισμό και Αντλίες Θερμότητας, για έλεγχο στεγανότητας, ανάκτηση, εγκατάσταση και συντήρηση/εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε επίσημα εγγεγραμμένη εταιρεία στον Έφορο Εταιρειών και παρέχουμε εγγύηση ποιότητας εργασίας.

Ναι. Αναλαμβάνουμε εργασίες σε εγκαταστάσεις διαρροής που καλύπτονται από την ασφάλεια σας. Σε τέτοια περίπτωση επιδιορθώνεται η βλάβη. Εκδίδεται τιμολόγιο το οποιο δίνετε στην ασφαλιστική σας και λαμβάνετε αργότερα το ποσό το οποίο έχετε πληρώσει σύμφωνα με την έγκριση που θα λάβετε από την ασφαλιστική εταιρεία και το συμφωνηθέν ποσόν που έχετε στο συμβόλαιο σας.

Φυσικά. Η AC Airtech είναι εξοπλησμένη και επανδρωμένη με επαγγελματίες και είναι σε θέση να αναλάβει μεγάλες επιχειρηματικές εγκαταστάσεις ή εργασίες. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά για την εργασία που σας ενδιαφέρει.

Συστήνουμε να γίνεται συντήρηση του κλιματιστικού σας κάθε έξι μήνες. Αυτό για να διατηρήσετε την ποιότητα του, και το χαμηλό κόστος εργασίας του.