ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

99562740 – 96357829

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΗΛ. 99562740 – 96357829
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Λευκωσία

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις θα φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να έχετε στο χώρο σας μια ολοκληρωμένη υδραυλική εγκατάσταση γρήγορα και σωστά, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση.

Οι εργασίες που σας προσφέρει ο ειδικός της AC Airtech σε υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι:

Ύδρευση 

Εγκατάσταση σωληνώσεων ζεστού και κρύου νερού, τοποθέτηση πινάκων ελέγχου υδροληψίας.

Αποχέτευση

Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων.

Μπανιο

Εγκατάσταση ειδών υγιεινής. Κάθε εξάρτημα στο μπάνιο χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με παροχή νερού, εξαερηστήρα, σωλήνα και αποχέτευση. Αυτό κάνει απαραίτητη μια σωστή υδραυλική εγκατάσταση.

Κουζίνα

Όλες οι βασικές συσκευές στην κουζίνα σας που συσχετίζονται με το νερό, όπως για παράδειγμα το πλυντήριο πιάτων, ο νεροχύτης κλπ, έχουν σχέση με τον υδραυλικό σας και την υδραυλική εγκατάσταση. Αυτές οι συνδέσεις πρέπει να γίνονται συγυρισμένα και με προσοχή από ειδικούς ώστε να αποφύγεται υγρασίες και προβλήματα στο άμεσο μέλλον.  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και σύνδεση με το υδραυλικό σας σύστημα όλες τις συσκευές της κουζίνας σας.

Αποφράξεις

Ένα απο τα περίπλοκα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στο υδραυλικό σύστημα ή στην υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού σας.  Όταν βουλώσουν οι σωληνώσεις μπορουν να οδηγήσουν σε διαρροές, σε υγρασίες και τεραστιες ζημιές και πρέπει να διορθωθούν άμεσα.

Διαρροές

Αναλαμβάνοουμε την επιδιόρθωση διαρροών.  Όλοι οι τύποι διαρροών μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στο σπίτι σας.

Φίλτρα νερού

Ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να βελτιώσετε την υγεία σας, αρχίζει απο το νερό. Με την εγκατάσταση συστήματος φίλτρου νερού σε ολόκληρο το σπίτι έχετε καθαρότερο νερό χωρίς τοξίνες και ακαθαρσίες.

Ηλιακός θερμοσίφωνας

Είναι από τις πιο απλές και αποδοτικές συσκευές που χρησιμοποιούν πράσινη ενέργεια. Εξασφαλίζουν οικονομία με τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, και συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος αφού χάρη σε αυτούς αποφεύγεται η έκλυση δεκάδων τόνων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Πιεστικά συστήματα

Ένα πιεστικό σύστημα αποτελείται από μία ή περισσότερες αντλίες νερού που συνεργάζονται με το απαραίτητο εξοπλισμό για την αυτόματη εκκίνηση και παύση της αντλίας (αντλιών) για σταθερή πίεση στην εγκατάσταση χωρίς ανάγκη οποιαδήποτε χειροκίνητης εντολής.

Τουρμπίνες νερού

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αντλιών για οποιαδήποτε εφαρμογή και εγκατάσταση είτε πρόκειται για άρδευση, αποστράγγιση, είτε για οικιακή παροχή νερού. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αντλιών, η ποιότητα νερού και η σχέση με την επιλογή κατάλληλης αντλίας καθώς και οι παγίδες και πληροφορίες για την επιλογή της κατάλληλης αντλίας πρέπει να γίνονται πάντα με καθοδήγηση και σωστή εφαρμογή.

Θερμοσίφωνας

Εγκατάσταση ηλετρικού ή ηλιακού θερμοσίφωνα στο χώρο σας. Συντήρηση επίσης.

 1. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια του ήλιου. Μπορεί να συνυπάρχει και με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. 
 2. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι η συσκευή που παρέχει ζεστό νερό χρησιμοποιώντας την ενέργεια του ηλεκτρικού ρεύματος είτε με αντιστάσεις είτε με μπόιλερ. Ζεσταίνει όση ποσότητα νερού χρειαστεί κάποιος, χωρίς το φόβο «να μείνει στα κρύα του λουτρού» και καταναλώνει ρεύμα μόνο όταν περνάει νερό μέσα τους.
 3. Εγκατάσταση ταχυθερμαντήρων νερού. Είναι ιδανική λύση για μικρές οικογένειες, όταν χρειάζεσαι άμεσα ζεστό νερό και παράλληλα θες μια οικονομική λύση. 

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

  Είμαστε εδώ έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για τις ανάγκες σας σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, κλιμαστικά και όχι μόνο.

  ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ