ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

99562740 – 96357829

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΗΛ. 99562740 – 96357829

Η αποχέτευση όσο και η ύδρευση είναι ένα κομμάτι της εργασίας του υδραυλικού, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγιεινή μας

Οι σωληνώσεις και τα εξαρτήματα τους είναι απαραίτητα στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης όλων των κτιρίων. (κατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων κτλ.).

Η υδραυλική εγκατάσταση είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για τη σωστή λειτουργία ενός σπιτιού, ή κτιρίου. Τα κατάλληλα υλικά, η ποιότητα κατασκευής αυτών των υλικών είναι αυτά που εξασφαλίζουν τη διάρκεια τους και την αντοχή τους στις φθορές.

Τα παλιά υδραυλικά στο σπίτι δημιουργούν συχνά προβλήματα όπως διαρροές, πλημμύρες και υγρασίες.

Οι σωλήνες ύδρευσης φθείρονται με τον καιρό. Το νερό που διαρρέει μέσα τους και οι ακαθαρσίες που συσσωρεύονται στα τοιχώματα, φθείρουν τις σωληνώσεις και προκαλούν σκουριά. Ως αποτέλεσμα παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα όπως:

 • η χαμηλή πίεση του νερού,
 • οι βρωμιές που μεταφέρονται από την σκουριά στο ποτήρι μας
 • η δυσκολία που παρουσιάζουν οι σωλήνες της αποχέτευσης στο να απομακρύνουν τα νερά

Η επισκευή και η συντήρηση ή ακόμα και η αντικατάσταση τους μπορεί να είναι άμεση προτεραιότητα. Κατανοώντας την προτεραιότητα αντιμετώπισης ενός προβλήματος στα συστήματα αποχέτευσης ή ύδρευσης, κάνουμε ότι χρειάζεται για να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα σου τη στιγμή που έχεις πραγματικά ανάγκη, σε προσιτές τιμές προτείνοντας πάντα ποιοτικά υλικά.

Σωλήνες Συστήματος Αποχετευσης

Αποχέτευση

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και κατασκευή οποιασδήποτε αποχετευτικής εγκατάστασης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, εγγυημένη εργασία και πιστοποιημένα υλικά.

Γενικά, σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει υδροληψίας ή υδραυλικού υποδοχέα για οποιαδήποτε χρήση, πρέπει να υπάρχει και μια εγκατάσταση αποχέτευσης λυμάτων/αποβλήτων.
Το ίδιο σημαντική είναι και η αποχέτευση των ομβρίων υδάτων (πχ νερό της βροχής ή χιόνι, χαλάζι από την στέγη ή τα μπαλκόνια). Με την αποχέτευση αυτή εξασφαλίζεται η παρεμπόδιση της διείσδυσης υγρασίας μέσα στο κτίριο.

Οι εργασίες που σας προσφέρει ο υδραυλικός της AC Airtech είναι:

 • Κατασκευή κεντρικών δικτύων αποχέτευσης (οριζόντιων, κάθετων επιχωματωμένων και εσωτερικών)
 • Κατασκευή δικτύων όμβριων νερών
 • Κατασκευή φρεατίων
 • Σύνδεση με κεντρικό αγωγό ακαθάρτων
 • Τοποθέτηση μηχανοσίφωνα και αντεπίστροφης βαλβίδας
 • Αντικατάσταση παλαιών σωληνώσεων αποχέτευσης – σιφωνιών.
 • Επιφανειακές τουρμπίνες ή αντλίες
 • Υποβρύχιες ή βυθιζόμενες τουρμπίνες ή αντλίες
Σύστημα Ύδρευσης

Ύδρευση

Σε κάθε νέο κτίριο ή αυτοτελές τμήμα κτιρίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έστω και πρόσκαιρα από ανθρώπους, πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα σημείο υδροληψίας με καθαρό, δροσερό και πόσιμο νερό, σε επαρκή ποσότητα. Οι σωλήνες ύδρευσης αποτελούν το μέσο μεταφοράς του πόσιμου νερού. Οι σωλήνες και τα εξαρτήματά τους πρέπει να έχουν την απαραίτητη αντοχή στην πίεση του νερού. Δεδομένου ότι αυτές οι σωληνώσεις μεταφέρουν πόσιμο νερό, θα πρέπει να είναι καμωμένες από κατάλληλο υλικό, το οποίο αποτρέπει τη συσσόρευση αλάτων. Θα πρέπει επίσης να μη μεταδίδουν στο νερό γεύση ή οσμή και να μην ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Το νερό πρέπει να είναι υπό πίεση για να βγει από τη βρύση με έναν αποδεκτό τρόπο.Επιπρόσθετα συνηθίζεται στις μέρες μας η εγκατάσταση και τοποθέτηση φίλτρων στην εγκατάσταση.

Αναλαμβάνουμε εξόλοκλήρου τον σχεδιασμό εγκατάστασης ή αντικατάστασης σωλήνων παροχής ζεστού ή κρύου νερού, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Οι εργασίες που σας προσφέρει ο υδραυλικός της AC Airtech είναι:

 • Εγκαταστάσεις σωληνώσεων παροχής νερού – ύδρευσης.
 • Η ύδρευση μπορεί να εφαρμοστεί και με σύστημα συσσώρευσης ζεστού και κρύου νερού, όπου κάθε γραμμή θα έχει τη δική της παροχή νερού.
 • Αντικατάσταση παλιών σωληνώσεων ύδρευσης.
 • Εύρεση και επισκευή διαρροών

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

  Είμαστε εδώ έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για τις ανάγκες σας σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, κλιμαστικά και όχι μόνο.

  ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ